Το Game of Thrones είναι το πιο «δυνατό χαρτί» του ΗΒΟ, αλλά κι ένα σήριαλ που έχει περάσει κάθε προηγούμενο όσον αφορά το ενδιαφέρον του κόσμου. Αυτό έχει ως συνέπεια να είναι και εξαιρετικά δύσκολο να μείνουν κρυφές οι εξελίξεις, αφού πέρα από τις διαρροές σε σενάρια, αλλά ακόμα και ολόκληρα επεισόδια από την 7η σεζόν, υπάρχει αρκετές κόσμος που παρακολουθεί κρυφά τα εξωτερικά γυρίσματα με αποτέλεσμα πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με το τι συμβαίνει να διαρρέουν στο διαδίκτυο.

Ενόψει της 8ης και τελευταίας σεζόν και με σκοπό να θωρακίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα οι ιθύνοντες το φινάλε της σειράς, αποφάσισαν πως για να μην γνωρίζει κανείς πραγματικά τι συμβαίνει στο τέλος, θα πρέπει να μην υπάρχει μόνο ένα τέλος!

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του προγράμματος του ΗΒΟ Κέισι Μπλόις δήλωσε πως δεν θα γυριστεί μόνο ένα τέλος για την σειρά, ώστε κανείς να μην γνωρίζει πως πραγματικά τελειώνει, μέχρι την ώρα που θα προβληθεί το επεισόδιο: «Γνωρίζω πως αποφάσισαν να γυρίσουν διαφορετικές εκδοχές του φινάλε, ώστε να μην ξέρει κανείς το τέλος» είπε χαρακτηριστικά ο Μπλόις μιλώντας στο Κολέγιο της Πενσιλβανίας. «Πρέπει να το κάνεις αυτό όταν πρόκειται για μία τέτοια σειρά, γιατί πλέον όταν υπάρχουν πληροφορίες από τα γυρίσματα ο κόσμος αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην ιστορία από αυτά που διαρρέουν».

Το ΗΒΟ και οι παραγωγοί του Game of Thrones κάνουν λοιπόν ό,τι μπορούν ώστε να διαφυλάξουν το πως θα τελειώσει η σειρά. Οπότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή, μέχρι να προβληθεί η τελευταία σκηνή.