Τα τελευταία δυο χρόνια, το σινεμά του τρόμου πάει... τρένο στο box office, όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα! Και σε λίγες ώρες το τρένο θα γίνει... υπερταχεία λόγω της πολυαναμενόμενης, σημερινής πρεμιέρας της νέας ταινίας «Halloween» στις αμερικανικές αίθουσες!

Όπως όλα δείχνουν, το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της, η ταινία θα σημειώσει... τρομακτικό άνοιγμα -και μάλιστα από τα μεγαλύτερα όλων των εποχών στον κινηματογραφικό τρόμο- με έσοδα που αναμένεται να ξεπεράσουν τα 65 εκατ. δολάρια! 

Αυτό προκύπτει ήδη από τα στοιχεία που παρουσιάζει η δημοφιλής υπηρεσία κινηματογραφικών εισιτηρίων Fandago με το Ηalloween να έχει σημειώσει ήδη την καλύτερη προπώληση εισιτηρίων σε ταινίες τρόμου. Για την ιστορία, το φιλμ ξεπέρασε τις κρατήσεις της επιτυχημένης εμπορικά «Καλόγριας» που είχε την πρωτοκαθεδρία τον τελευταίο μήνα με άνοιγμα 53.5 εκατ. δολάρια. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τα έσοδα του «Halloween» κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής του στα αμερικανικά σινεμά αναμένονται να κυμανθούν μεταξύ 65 και 70 εκατ. δολάρια.

Ωστόσο, στην Ελλάδα, οι φαν των θρίλερ θα πρέπει να κάνουν μερικές ημέρες υπομονή ακόμα, καθώς η ταινία στα ελληνικά σινεμά θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.