Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν θα πάρει μέρος στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Homecoming».

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Variety, η οσκαρούχα ηθοποιός θα παραμείνει στη σειρά ως διευθύντρια παραγωγής, παρόλο που το «Homecoming» πήρε το πράσινο φως από τo Amazon για δύο ακόμη σεζόν. Η Ρόμπερτς όμως, είχε εξαρχής υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου.

Θυμίζουμε ότι το καστ της σειράς αποτελείται από τους Μπόμπι Καναβάλε, Στέφαν Τζέιμς, Σίσι Σπέισεκ, Σία Γουίγκχαμ και Άλεξ Καρπόφσκι, ενώ η υπόθεση αφορά στα στελέχη μιας μυστικής κυβερνητικής οργάνωσης, εκ των οποίων κάποια θέλουν απελπισμένα να επιστρέψουν στην κανονική ζωή του απλού πολίτη. 

Το σενάριο του πολιτικού θρίλερ που υπογράφει ο δημιουργός του Mr. Robot Σαμ Ίσμαϊλ ουσιαστικά επικεντρώνεται στην εργαζόμενη στην προαναφερθείσα οργάνωση Ρόμπερτς, τον επόπτη της και έναν στρατιώτη.

Η Ρόμπερτς πάντως, έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τον εν λόγω ρόλο. Εκτός δηλαδή από τον «πρακτικό» λόγο του συμβολαίου, για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί το «γιατί» δεν συνεχίζει ως πρωταγωνίστρια.