Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται στην περίπτωση που την έχεις παρακολουθήσει, η «Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού» είναι από εκείνες τις ταινίες που δε μπορούν να περάσουν στη λήθη. 

Δεκατέσσερα χρόνια μετά, Μισέλ Γκοντρί και Τζιμ Κάρεϊ, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής δηλαδή, ξαναβρίσκονται, αυτήν τη φορά για να «μαγειρέψουν» κάτι που προορίζεται για την μικρή οθόνη.

Το φιλόδοξο δημιούργημα του Ντέιβ Χόλσταϊν («Weeds»), ονόματι «Kidding», είναι μια τηλεοπτική σειρά δέκα επεισοδίων για λογαριασμό του Showtime. Ο Κάρεϊ υποδύεται τον Τζεφ, ή αλλιώς Mr. Pickles, ένα είδωλο της παιδικής τηλεόρασης που αποτελεί πρότυπο καλοσύνης και σοφίας για τους λιλιπούτειους τηλεθεατές, όπως και για τους γονείς τους.

Τα πράγματα ωστόσο, αλλάζουν όταν ο Τζεφ αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα με τις απώλειες σε σύντομο χρονικό διάστημα να είναι πολύ περισσότερες από αυτές που θα μπορούσε ο ίδιος να διαχειριστεί. Η ισορροπία εκλείπει από τη ζωή του και αυτό σαν γεγονός φέρνει διάφορα κωμικοτραγικά περιστατικά στο φως. 

Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι Φρανκ Λαντζέλα, Κάθριν Κίνερ και Τζούντι Γκριρ, ενώ η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε:

Θυμηθείτε και το πρώτο τρέιλερ: