Η Έλεν ΝτεΤζένερις πήγε να κάνει μία καλή πράξη, φιλοξενώντας τον Κέβιν Χαρτ που παραιτήθηκε από παρουσιαστής των φετινών Όσκαρς λόγω των παρελθοντικών ομοφοβικών σχολίων του και βρέθηκε μπλεγμένη

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε η παρουσιάστρια προσπάθησε να υπερασπιστεί τον ηθοποιό προκαλώντας την αντίδραση των θαυμαστών της.

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό της «αποχώρησης» του Χαρτ συνέβη μόλις τον περασμένο μήνα με τον ηθοποιό αρχικά να μην θέλει να απολογηθεί, αλλά εν τέλει να λέει «συγγνώμη» στην LGBTQ κοινότητα για τα «προσβλητικά λόγια» του παρελθόντος.

Στο μεταξύ, ανάμεσα στους κοινούς θνητούς, την αντίθεσή τους εξέφρασαν και κάποιοι εκπρόσωποι της σόουμπιζ, όπως ο Χάρι Κουκ: «Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 50 ανοιχτά ομοφυλόφιλους και ανερχόμενους κωμικούς που αξίζουν να τους προβάλετε περισσότερο από τον Κέβιν και την αιφνιδιαστική προώθησή του για τη διοργάνωση των Όσκαρ», έγραψε ο ηθοποιός στο twitter.

«Γεια σου Έλεν, νομίζω ότι είσαι μια άνετη κυρία... Μα αυτό; Αυτό δεν είναι cool», τόνισε ανώνυμος χρήστης στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο. «Οι επιθέσεις του Κέβιν ήταν προσανατολισμένες προς τους μαύρους, ομοφυλόφιλους άνδρες. Τούτου λεχθέντος, δεν έχετε καμία εξουσία να τον συγχωρέσετε για λογαριασμό ενός τμήματος της κοινότητας στην οποία δεν ανήκετε», συμπλήρωσε.