Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, ο Ρόμπερτ Ένγκλουντ ξαναφόρεσε το βαρύ μακιγιάζ του Φρέντι Κρούγκερ, το καπέλο, το πουλόβερ και τα γάντια με τις λεπίδες. Δυστυχώς όχι για έναν νέο «Εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες», αλλά για μία γκεστ εμφάνιση στο ειδικό για το Χάλογουϊν επεισόδιο της κωμικής σειράς «The Goldbergs». 

Το επεισόδιο με τίτλο «A Nightmare on Elk Avenue» θα προβληθεί την σήμερα, 24 Οκτωβρίου από το ABC. Η σειρά «The Goldbergs» φιλοξενεί συχνά σταρ των 80s σε γκεστ εμφανίσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο «εξαφανισμένος» Ρικ Μοράνις, που τον περασμένο Μάιο επανέλαβε το ρόλο του Dark Helmet από την κωμωδία «Μπαλάκια Τρίτου Τύπου».

Τελευταία φορά που έπαιξε τον Φρέντι Κρούγκερ ήταν το 2003 στην ταινία «Φρέντι εναντίον Τζέισον». Το 2010 έγινε μια προσπάθεια για reboot με τον Τζάκι Ερλ Χέιλι στον ομώνυμο ρόλο, αλλά η ταινία πάτωσε…

Πάντως στα 71 του χρόνια πια, ο Ένγκλουντ δηλώνει πολύ μεγάλος για να ξαναγυρίσει ταινία ως Φρέντι. «Οι σωματικές απαιτήσεις του ρόλου στις σκηνές πάλης είναι πολύ υψηλές, με πονάει η σπονδυλική μου στήλη» είχε δηλώσει πέρυσι σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly.