Ποτέ μη λες ποτέ. Ακόμη κι εκείνοι που ορκίζονταν ότι δεν θα έβλεπαν ποτέ τηλεοπτική σειρά με τη Μάιλι Σάιρους, θα πρέπει να αλλάξουν γνώμη πριν το Netflix προβάλλει τον νέο, πέμπτο κύκλο του «Black Mirror».

Η μεγαλύτερη αδερφή της τραγουδίστριας, Μπράντι Σάιρους, αποκάλυψε στο podcast της «Your Favourite Thing Podcast with Wells & Brandi» ότι η αδερφή της θα παίζει σε ένα από τα νέα επεισόδια του «Black Mirror». Η Σάιρους είχε δηλώσει ότι βρισκόταν σε γυρίσματα στη Νότια Αφρική όταν οι πρόσφατες φωτιές στην Καλιφόρνια κατέστρεψαν το σπίτι της στο Μαλιμπού, και πιθανότατα εκεί γυριζόταν το συγκεκριμένο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς επιστημονικής φαντασίας.

Στη χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν η Σάιρους επιβεβαίωσε την είδηση με κούνημα του κεφαλιού, καθώς δεν ήθελε να πει στον αέρα το όνομα της εκπομπής για να μην μπλέξει με δικηγόρους του Netflix. Είπε ότι είναι πολύ υπερήφανη για τη δουλειά που έκανε, ότι ο ρόλος της «έχει μεγάλη δυναμική», ότι έπαιξε «πολλές διαφορετικές πλευρές» του χαρακτήρα της και ότι η σειρά είναι «πολύ σκοτεινή».

Όσο για το πότε θα προβληθούν τα νέα επεισόδια, το Netflix τηρεί σιγή ιχθύος. Στις αρχές του μήνα κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το πέμπτο «Black Mirror» θα γίνει διαθέσιμο στις 28 Δεκεμβρίου, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει καμία σχετική ανακοίνωση.