Η ταινία Μary Poppins Returns αποδείχθηκε ανέλπιστη επιτυχία στο Box Office, ξεπερνώντας τα 260 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, γεγονός που δεν θα μπορούσε να παραμείνει ανεκμετάλλευτο.

Έτσι, δεν αποτελεί καμία έκπληξη το ότι αυτήν τη φορά για το επόμενο σίκουελ δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε 54 χρόνια. 

Μιλώντας στην Sun, o σκηνοθέτης της ταινίας Ρομπ Μάρσαλ αποκάλυψε ότι η ομάδα παραγωγής βρίσκεται ήδη στα πρώτα στάδια προετοιμασίας του δεύτερου σίκουελ.

«Είναι στο πρώτο στάδιο αλλά θα πω τώρα ότι υπάρχουν οκτώ βιβλία, οπότε υπάρχει πολύ και σπουδαίο υλικό για μένα. Από αυτά είναι που δουλεύουμε, αυτά τα απίστευτα οκτώ βιβλία της Π.Λ. Τράβερς, οπότε ξέρετε...», ανέφερε.

Μάλιστα, θέλησε να υπονοήσει ότι η σειρά θα μπορούσε να ποντάρει σε μία μακράς διαρκείας διαχρονικότητα α λα Star Wars ή Τζέιμς Μποντ. «Αν υπάρχει ένας σπουδαίος χαρακτήρας με ωραία ιστορία για να αφηγηθούμε, γιατί όχι;», πρόσθεσε ο Μάρσαλ. 

Αντίστοιχα και ο παραγωγός Τζον ΝτεΛούκα έκανε λόγο για δεύτερο σίκουελ στο οποίο η Έμιλι Μπλαντ θα παραμείνει στον πρωταγωνιστικό ρόλο: «Η Έμιλι πραγματικά λάμπει ολόκληρη όταν μιλάει για αυτό σε μένα. Κι αν ο κόσμος το θέλει, πιστεύω πως θα γίνει», διευκρίνισε με τη σειρά του ο ΝτεΛούκα. 

Πάντως, οι κριτικοί από ό,τι φαίνεται δε συμμερίζονται τον ενθουσιασμό του κοινού, αφού η Μπλαντ δεν προτάθηκε για βραβείο BAFTA, ενώ έχασε και τη Χρυσή Σφαίρα α' γυναικείου ρόλου από την Ολίβια Κόλμαν του λανθιμικού The Favourite.