Είναι επίσημο, η Μάργκοτ Ρόμπι θα δώσει κυριολεκτικά ζωή στην Barbie στην πρώτη live action ταινία της Mattel!

Μετά από μήνες φημών που την συνέδεαν με τον εν λόγω ρόλο, η είδηση επιβεβαιώθηκε από την βρετανική Vogue που διευκρινίζει ότι η ηθοποιός εκτός από πρωταγωνίστρια θα είναι και παραγωγός του φιλμ.

«Το παιχνίδι με την Barbie προάγει την αυτοπεποίθηση, την περιέργεια και την επικοινωνία στο ταξίδι του παιδιού προς την ανακάλυψη του ίδιου του του εαυτού. Στα σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας του brand, η Barbie έδωσε δύναμη στα παιδιά να φαντάζονται τους εαυτούς τους σε φιλόδοξους ρόλους από αυτόν της πριγκίπισσας μέχρι ενός αρχηγού κράτους. Νιώθω μεγάλη τιμή που θα αναλάβω αυτόν τον ρόλο και την παραγωγή μια ταινίας που πιστεύω πως θα έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στα παιδιά παγκοσμίως», τόνισε η ηθοποιός.   

Πριν ανακοινωθεί το όνομα της Ρόμπι από τις Warner Bros. και Mattel, είχαν ακουστεί και τα ονόματα των Έιμι Σούμερ και Αν Χάθαγουεϊ για τον ρόλο. 

Θυμίζουμε ότι η Ρόμπι στην τελευταία της ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο Once Upon a Time in Hollywood υποδύεται την δολοφονηθείσα παύλα εγκυμονούσα σύζυγο του Ρομάν Πολάνσκι και ηθοποιό Σάρον Τέιτ από τη συμμορία του κατά συρροήν εγκληματία Τσαρλς Μάνσον.