Η μέχρι πρότινος απόλυτη βασίλισσα των ρομαντικών κομεντί που τελευταία δεν θυμίζει πολύ τον παλιό καλό εαυτό της εξαιτίας των πλαστικών επεμβάσεων γράφει (και ίσως ύστερα σκηνοθετήσει κιόλας) το δικό της σενάριο. Σε συνέντευξή της στο The New York Times Magazine, η Μεγκ Ράιαν εκμυστηρεύθηκε ότι επιτέλους δουλεύει το δικό της πρότζεκτ, αλλά δεν θέλει να πει πολλά πράγματα για να μην το... γρουσουζέψει.

«Ας ελπίσουμε ότι θα σκηνοθετήσω εγώ την ταινία. Γνωρίζω ότι οι τώρα οι κομεντί είναι προϊόν προσμίξεων, ωστόσο έχουν συγκεκριμένη "κατασκευή". [...] Δεν είναι κάτι που ήξερα παλαιότερα», εξήγησε η ηθοποιός αναφερόμενη στη σειρά επιτυχιών που έκανε με τη Νόρα Έφρον. 

Ωστόσο, στα χρόνια ΄της επέλασης του Spiderman και του Πολέμου των Άστρων, θα μπορούσε να γίνει με επιτυχία μία ταινία όπως το Όταν Ο Χάρι Γνώρισε Τη Σάλι; «Όσο φέρνουν λεφτά, έχουν και αξία. Αλλά δε νομίζω ότι επειδή τα πράγματα είναι τραγικά, ότι έχουν βαθύτερο νόημα. Σκεφτείτε τη Νόρα Έφρον. Η παρατήρησή της σχετικά με τις ρομαντικές κωμωδίες είναι ότι σχολιάζουν την εποχή τους με έξυπνο τρόπο, αλλά με την πρόθεση να προκαλέσουν ευχαρίστηση.», διευκρίνισε η Ράιαν. 

Πέρα από την ταινία, η ηθοποιός «μαγειρεύει» τηλεοπτική σειρά με τον Λορν Μάικλς για λογαριασμό του NBC. Πρόκειται για μία σειρά μυστηρίου με εξιχνίαση φόνων χωρίς να έχουν ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για αυτήν.