Είναι γεγονός: τη στιγμή που εμείς θα βλέπουμε τα επεισόδια της όγδοης και τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones», θα γυρίζεται η σειρά-πρίκουελ, στην οποία ανακοινώθηκε ότι θα πρωταγωνιστεί η Ναόμι Γουότς!

Στη σειρά που γράφει η Τζέιν Γκόλντμαν και επιβλέπει ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν (ο οποίος εδώ και χρόνια χρωστάει το έκτο «Game of Thrones» βιβλίο...), η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Γουότς θα υποδυθεί «μια γυναίκα της υψηλής κοινωνίας, η οποία κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό».

Δεν είναι πολύ διαφωτιστική η παραπάνω περιγραφή, και είμαστε περίεργοι να δούμε πώς θα κολλήσει στην επίσημη περίληψη που είχε δώσει παλιότερα στη δημοσιότητα το HBO: «Η σειρά καταγράφει την κάθοδο του κόσμου από τη Χρυσή Εποχή των Ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα. Και μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο: από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την πραγματική προέλευση των Λευκών Οδοιπόρων, κι από τα μυστήρια της Ανατολής ως τους θρυλικούς Σταρκ… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε».

Τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται μερικές χιλιάδες χρόνια πριν από εκείνα του «Game of Thrones», επομένως δεν θα δούμε κάποιους από τους ηθοποιούς της σειράς να επιστρέφουν. Αν όμως η αρχή έγινε με τη Γουότς, θα έχει ενδιαφέρον αν το HBO επιχειρήσει να προσελκύσει και άλλα μεγάλα ονόματα στο πρότζεκτ. Ειδικά τώρα που όλο και περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ δουλεύουν στη μικρή οθόνη. Για να δούμε, πάντως, το τελικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2020...