Η στιγμή που όλοι οι φίλοι του «Conjuring Universe» περιμένουν, επιτέλους έφτασε! Η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The Nun», της πιο τρομακτικής καλόγριας που έχετε δει ( πάμε στοίχημα; ).

Ο λόγος φυσικά για το spinoff από την ταινία «Κάλεσμα 2» που κέρδισε την προσοχή κοινού και παραγωγών σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αποκτήσει τη δική της ταινία μετά το «Annabelle». Για την ιστορία να προσθέσουμε ότι η δαιμονική καλόγρια δεν ήταν η πρώτη επιλογή για να πρωταγωνιστήσει στο «Κάλεσμα 2», αλλά προστέθηκε την τελευταία στιγμή στοιχειώντας τελικά τη... μεγάλη οθόνη!

Από το ολιγόλεπτο τρέιλερ μπορούμε να υποθέσουμε ότι το «The Nun», σε σκηνοθεσία Κόριν Χάρντυ, αναμένεται ακόμα πιο σκοτεινό τόσο από το Annebelle όσο και από το «Κάλεσμα». Μια νεαρή καλόγρια που βρίσκεται σε μοναστήρι της Ρουμανίας αυτοκτονεί. Το Βατικανό αποφασίζει να στείλει έναν ιερέα και μια δόκιμη μοναχή για να ερευνήσουν τι πραγματικά συνέβη. Και τότε ξεκινά ο απόλυτος τρόμος, καθώς εκείνοι έρχονται αντιμέτωποι με ένα σατανικό μυστικό που τους κάνει να ρισκάρουν την πίστη τους, τη ζωή τους και την ίδια τους την ψυχή!

Η ταινία «The Nun» θα κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.