Στο φινάλε της περσινής τηλεοπτικής σεζόν, η Πόπη Τσαπανίδου είχε αποχαιρετίσει το κοινό της και μαζί το «Live U», την εκπομπή που παρουσίαζε στο Star. Έκτοτε οι φήμες για το μέλλον της οργίαζαν μέχρι και τη στιγμή που η καταξιωμένη δημοσιογράφος ανανέωσε το συμβόλαιο με το σταθμό της Κηφισιάς. 

Η έμπειρη παρουσιάστρια βρισκόταν σε επαφή με τους ιθύνοντες, όλο το καλοκαίρι, προκειμένου να αποφασίσουν το πόστο το οποίο θα υπηρετήσει τη νέα χρονιά. Και η απόφαση, εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, ελήφθη. Η Πόπη Τσαπανίδου θα αναλάβει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, σε καθημερινή βάση. Αυτό που δεν έχει οριστικοποιηθεί είναι η ώρα προβολής, που μπορεί να είναι 14.00, μπορεί και 15.00. 

Με αυτή την κίνηση τα στελέχη του Star αποδεικνύουν ότι επενδύουν και ποντάρουν στην ενημέρωση και στα δελτία ειδήσεων, αφού τόσο η Πόπη Τσαπανίδου όσο και η Μάρα Ζαχαρέα, που βρίσκεται στο τιμόνι του βραδινού δελτίου, είναι δύο γυναίκες που έχουν δώσει τις εξετάσεις τους και έχουν αποδείξει ότι είναι δυνατά άλογα στην κούρσα της τηλεθέασης.