Δεν έχει πράσινο μαλλί, δεν έχει μωβ κοστούμι, δεν έχει το λευκό μακιγιάζ, δεν έχει καν χαμόγελο. Κι όμως η πρώτη φωτογραφία του Χοακίν Φίνιξ από την ταινία «Joker», που έδωσε στη δημοσιότητα ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς, είναι πολύ ενδιαφέρουσα καθώς δείχνει τον άνθρωπο που από ταλαίπωρος stand-up κωμικός θα γίνει πρίγκιπας του εγκλήματος.

Το μοναδικό σχόλιο του Φίλιπς στην παραπάνω φωτογραφία είναι «Άρθουρ», που επιβεβαιώνει τις φήμες ότι το όνομα του χαρακτήρα στην ταινία θα είναι Άρθουρ Φλεκ.

Το μαλλί, το βλέμμα, το ντύσιμο μας προετοιμάζουν για μια ακόμη μεγάλη ερμηνεία του Φίνιξ, σε μια ταινία που θα τοποθετείται στα 80s και θα θυμίζει περισσότερο γκανγκστερικό φιλμ του Σκορσέζε παρά μεταφορά διάσημου κόμικ. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ανεξάρτητο πρότζεκτ από τις υπόλοιπες ταινίες της DC με υπερήρωες, και ότι ο Τζάρεντ Λέτο θα συνεχίσει να υποδύεται τον Τζόκερ σε αυτές.

Και για όσους απογοητεύτηκαν που δεν είδαν κάτι πιο κοντά σε... Τζόκερ, έχουμε μια έκπληξη. Δείτε το χαμόγελο του Φίνιξ στην παρακάτω παπαρατσική φωτογραφία από τα γυρίσματα. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να ξεπεράσει τον Χιθ Λέτζερ, είναι σίγουρα αυτός!

Η ταινία γυρίζεται αυτή την εποχή στη Νέα Υόρκη και η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τις 4 Οκτωβρίου 2019.