Ήταν να μην κάνει την αρχή η Σάρον! Μετά το ριάλιτι, «The Osbournes» που προβλήθηκε στο MTV με μεγάλη επιτυχία, από το 2002 έως το 2005, η Σάρον δεν έχει σταματήσει να φλερτάρει με το φακό και να μετρά συμμετοχές σε επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα όπως τα: «CSI: Crime Scene Investigation», «Family Guy», «Wiil & Grace», «America's Got Talent», «X Factor», κ.ά.

Τελευταία της έχει μπει στο μυαλό η ιδέα να κάνει τη ζωή της ταινία ζητώντας μάλιστα από τον Ντάνι Μπόιλ να βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας.

Μιλώντας στη Sun, η σύζυγος του Ozzy αποκάλυψε τα σχέδιά της για μια βιογραφική ταινία που θα εστιάζει στη ζωή της πριν η ίδια γίνει διάσημη. «Εννοείται ότι ο σύζυγός μου (Όζι Όσμπορν) θα έχει μια θέση σε αυτή, κάποιος θα τον υποδυθεί -αλλά κυρίως πρόκειται για τη δική μου ιστορία μέχρι τη στιγμή που γνώρισα τον Όζι». 

Αφορμή για αυτή την ιδέα, όπως η ίδια εξήγησε, ήταν ένα σενάριο που βρήκε στο ιντέρνετ και αφορούσε την ίδια: «Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κάποιος είπε ότι είδε ένα σενάριο ταινίας σχετικά με τη ζωή μου στο site Blacklist -εκεί που οι σεναριογράφοι ανεβάζουν σενάρια διαθέσιμα προς πώληση. Το κατέβασα, το διάβασα και δεν έβγαζε κανένα νόημα. Δεν είχε κατάθεση ψυχής, δεν ήμουν εγώ. Πώς θα μπορούσε κάποιος να γράψει για εμένα χωρίς να με ρωτήσει πρώτα; Ταράχτηκα πολύ αλλά το ξέχασα, διότι πλέον δουλεύω πάνω στο δικό μου project».

Μάλιστα η Universal σκόπευε να κάνει ταινία εκείνο το σενάριο από το Blacklist, όπως την ενημέρωσε φίλος της που εργάζεται στην εταιρεία και η Σάρον αγανακτισμένη τους σταμάτησε την τελευταία στιγμή.