Ο Θορ θα παίξει τον Χαλκ; Ποιος είχε αυτή την καταπληκτική ιδέα; Μην πάει όμως το μυαλό σας στον Απίθανο Χαλκ των κόμικς της Marvel και των ταινιών... Ο Χαλκ Χόγκαν, θρύλος του κατς, είναι από μόνος του ένα ζωντανό κόμικ.

Από τα τέλη της δεκαετίας του '70 που πρωτοανέβηκε στα ρινγκ έγινε ο απόλυτος σταρ της επαγγελματικής πάλης, με το χαρακτηριστικό του μουστάκι και τις φοβερές κινήσεις που είχε για να «αποτελειώνει» τους αντιπάλους. Την πορεία του μέχρι να γίνει ο διασημότερος παλαιστής κατς όλων των εποχών, θα καταγράψει η ταινία του Netflix που θα σκηνοθετήσει ο Τοντ Φίλιπς (των ταινιών «Hangover» αλλά και του επερχόμενου «Τζόκερ»), με πρωταγωνιστή τον Κρις Χέμσγουορθ.

Ο Χέμσγουορθ φαντάζει ιδανική επιλογή, καθώς είναι ήδη σε κορυφαία σωματική κατάσταση παίζοντας τον Θορ στις ταινίες της Marvel. Μάλιστα, στα 35 του χρόνια, είναι στην ίδια ηλικία με τον Χόγκαν στα τέλη των 80s, όταν βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του. Είμαστε έτοιμοι να τον δούμε να κοιτάει απειλητικά τους αντιπάλους του και να λέει με βραχνή φωνή: «Whacha gonna do when the Hulkster runs wild on you?».