«Όταν πρωτοέκανα έρωτα, ήμουν μικρή, έμεινα έγκυος. Δεν ξέραμε τότε την προφύλαξη και όλα αυτά. Έκανα κρυφά την έκτρωση, δεν το είχα πει ούτε στη μητέρα μου. Και πρέπει να ήταν αλμπάνης ο γιατρός γιατί είχα πολλές παρενέργειες μετά. Ήμουν σε ιδιωτικό, σε σπίτι… Ήμουν 16, 17 ετών. Τρόμαξα όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Ο σύντροφός μου τότε ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος. Ήταν απαγορευμένος έρωτας γιατί γνώριζαν οι δικοί μου την οικογένεια του και δεν ήθελαν με αυτή την οικογένεια να είμαι εγώ», εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Φίνου.

Συγκεκριμένα, η ωραία των ελληνικών ταινιών της δεκαετίας του 1980, μίλησε μέσω της τηλεόρασης του Alpha για συγκλονιστικές στιγμές που σημάδεψαν την προσωπική της ζωή, μεταξύ των οποίων και για τις δύο αποβολές που είχε ενώ ήταν έγκυος στις σχέσεις της με τον αείμνηστο ηθοποιό, Στάθη Ψάλτη, και τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή, Λευτέρη Πανταζή.

«Ήμουν με τον Στάθη Ψάλτη και ανέβηκα πάνω σε μία σκάλα για να κατεβάσουμε κάτι αυτόγραφα από το πατάρι. Δυστυχώς έπεσα και με έτρεχαν στα νοσοκομεία. Η δεύτερη φορά ήταν με τον Λευτέρη Πανταζή. Ήμασταν δυόμισι χρόνια. Εκεί συνέβη από μόνο του. Έκανα πρόβες, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη…».

Δείτε το βίντεο και τη συλλογή με τις φωτογραφίες: