Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Είναι πλέον επίσημο. Ο Μαντς Μίκελσεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζόνι Ντεπ ως μάγος Γκρίντελβαλντ στην επερχόμενη ταινία Fantastic Beasts 3.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες, η Warner Bros. ζήτησε την παραίτηση του Ντεπ, από την ταινία μετά τη δικαστική απόφαση του δικαστηρίου της Μεγάλης Βρετανίας υπέρ της εφημερίδας Sun και της News Group Newspapers (NGN), που την εκδίδει, έπειτα από μήνυση που είχε ασκήσει ο Χολιγουντιανός σταρ για δημοσίευμα του Απριλίου του 2018 που τον χαρακτήριζε «wife beater» (αυτός που δέρνει τη γυναίκα του).  

Μετά την απομάκρυνση του Ντεπ, υπήρξε έντονη φημολογία ότι το στούντιο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δανό πρωταγωνιστή του τηλεοπτικού Hannibal, κάτι που πλέον επιβεβαιώθηκε και επίσημα, καθώς σύμφωνα με το Collider, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αμέσως μετά την απομάκρυνση του Ντεπ από την ταινία, στα social media είχε ξεσπάσει σάλος εναντίον της Warner Bros και της Άμπερ Χερντ. Μάλιστα είχαν δημιουργηθεί και δύο διαδικτυακές καμπάνιες συγκεντρώνοντας υπογραφές με αίτημα την επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στο τρίτο μέρος του Fantastic Beasts.

Πάντως, σύμφωνα με το συμβόλαιό του, ο Ντεπ θα λάβει κανονικά την αμοιβή του από την παραγωγή και ας έχει προλάβει να γυρίσει μία και μοναδική σκηνή από την ταινία.

Το Fantastic Beasts 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2022.