Μια μεγάλη -κυριολεκτικά- έκπληξη περίμενε χθες το πρωί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της βρετανικής πρωτεύουσας και συγκεκριμένα όσους πέρασαν από τη γέφυρα του Λονδίνου.

Η έκπληξη δεν ήταν άλλη από το γιγαντιαίων διαστάσεων άγαλμα του ηθοποιού Τζεφ Γκόλντμπλουμ, στη διάσημη, σέξι πόζα του με το ανοιχτό πουκάμισο από την ταινία «Jurassic Park».

Με τον παράξενο και εντυπωσιακό αυτό τρόπο η υπηρεσία τηλεοπτικού προγράμματος Now TV του Ηνωμένου Βασιλείου επέλεξε να γιορτάσει την 25η επέτειο της ταινίας, καθώς η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί παράλληλα μια από τις διάσημες σκηνές τόσο του φιλμ όσου και του ίδιου του ηθοποιού. Όπως είναι γνωστό, το ανοιχτό πουκάμισο του Γκόλντμπλουμ έχει εμπνεύσει αμέτρητα memes στο διαδίκτυο (με τίτλο ο «Σέξι Τζεφ Γκόλντμπλουμ»).

Σύμφωνα με την CNet, το γιγαντιαίο γλυπτό του Δρ. Ίαν Μάλκομ έχει ύψος σχεδόν 3 μέτρα και μήκος πάνω από 7 μέτρα και από την πρώτη στιγμή προσέλκυσε δεκάδες περαστικούς για μια selfie φωτογραφία μαζί του, τις οποίες μπορείτε να δείτε αν πληκτρολογήσετε #JurassicJeff .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκόλντμπλουμ επανέλαβε τον ρόλο του Ίαν Μάλκομ σε μία σύντομη εμφάνιση στην ταινία του φετινού καλοκαιριού «Jurassic World: Fallen Kingdom», ενώ ο ηθοποιός αναμένεται να επιστρέψει στην τελευταία ταινία της τριλογίας σε σκηνοθεσία του Κόλιν Τρεβόροου.

Μιλώντας στο Yahoo! τον περασμένο Μάρτιο για την σέξι πόζα, ο Γκόλντμπλουμ ανέφερε: «Υποτίθεται ότι είμαι στην Κόστα Ρίκα, σωστά; Έχει ζέστη και είμαι σίγουρος ότι καίγομαι. Όλη η λογική είναι ότι πρέπει να βγάλω γρήγορα τα βρεγμένα ρούχα».

 

Όσοι βρεθείτε στη βρετανική πρωτεύουσα και επιθυμείτε να «συναντήσετε» τον σέξι Γκόλντμπλουμ, θα έχετε την ευκαιρία για μια selfie μαζί του έως τις 26 Ιουλίου.