Αν υποψιαστούμε πως για αυτήν τη στροφή στην... ποιότητα ευθύνεται ο πρίγκιπας Χάρι, θα βρει μπροστά του όλους τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς «Suits», όπου πρωταγωνιστεί η Μέγκαν Μαρκλ.

Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η έβδομη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς πιθανότατα να είναι η τελευταία για την αγαπημένη του πρίγκιπα, καθώς εκείνη θέλει να αφοσιωθεί στο φιλανθρωπικό της έργο.

Μάλιστα, τον Ιανουάριο είχε πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στην Ινδία στο πλαίσιο της ακτιβιστικής της δράσης για να βοηθήσει τους άπορους.


Η Μέγκαν Μαρκλ σε παλαιότερό της ταξίδι

Πρόσφατα, η Μαρκλ επέστρεψε στο Τορόντο για τις ανάγκες των γυρισμάτων των νέων επεισοδίων, ωστόσο όπως αναφέρει το E!News που επικαλείται μία πηγή από το κοντινό της περιβάλλον, είναι έτοιμη να κάνει τη μεγάλη μετάβαση από την υποκριτική στη φιλανθρωπία:

«Ακόμα και προ Χάρι, είχε αρχίσει να σκέφτεται τη μετάβαση από την ηθοποιία. Θέλει να εστιάσει σε άλλες, παγκόσμιες προσπάθειες με τις οποίες παθιάζεται, όπως η φιλανθρωπία.»

Για την ώρα πάντως η 35άχρονη ηθοποιός, βρίσκεται στο Τορόντο, όπου βγαίνει με φίλους της και παρακολουθεί μαθήματα γιόγκα όταν δεν έχει γυρίσματα. 

«Προσπαθεί να διατηρήσει ένα σούπερ χαμηλό προφίλ στην παρούσα φάση. [...] Είναι η αγαπημένη του Τορόντο. Οι ντόπιοι την αγαπάνε πάρα πολύ και εκείνη πραγματικά εντάχθηκε ομαλά στην εν λόγω κοινωνία, όταν πριν από μερικά χρόνια μετακόμισε εκεί για τη σειρά «Suits». Η πόλη είναι σα να την υιοθέτησε βασικά και εκείνη ταίριαξε αμέσως μέσα σ' αυτήν. Δεν είναι βέβαια το ίδιο προσιτή τώρα, αλλά πάντα υπήρξε πολύ ευγενική και γνήσια γλυκιά με τους συμπολίτες της», προσθέτει η ίδια πηγή.

Ο 7ος κύκλος επεισοδίων της σειράς SUITS προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από το κανάλι FOX
Το FOX είναι διαθέσιμο μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV