Ζούμε σε καιρούς που σχεδόν κάθε νέο μουσικό αστέρι έχει ήδη γίνει γνωστό μέσω YouTube πριν το ανακαλύψει η μουσική ή η κινηματογραφική βιομηχανία. Η Χάλι Μπέιλι, η νέα «Μικρή γοργόνα» της Disney είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Η Disney ανακοίνωσε ότι η Μπέιλι θα υποδυθεί τη γοργόνα Άριελ στη live action εκδοχή του δημοφιλούς animation. Η 19χρονη είχε αρχίσει να φτιάχνει όνομα στο χώρο ως ηθοποιός μέσω της σειράς του ABC «Grownish», που ξεκίνησε το 2018, αλλά είχε αποκτήσει ακόμη περισσότερους φαν πριν από αυτό, στο YouTube. Μαζί με τη μεγαλύτερη αδερφή της Κλόι έχουν ξεπεράσει το 1 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι τους, το οποίο ξεκίνησαν το 2006, χάρη στις φοβερές διασκευές τους σε τραγούδια των Ριάνα, Αλίσια Κις, Μπιγιόνσε και άλλων.

Οι διασκευές αυτές έγιναν τόσο δημοφιλείς που τράβηξαν την προσοχή της ίδιας της Μπιγιόνσε, που έσπευσε να βάλει τις δύο αδερφές να υπογράψουν στη δισκογραφική της εταιρεία ως ντουέτο Chloe x Halle. Για όσους ανυπομονούν να ακούσουν την Χάλι στο διάσημο τραγούδι της «Μικρής γοργόνας» «Part of Your World», μπορούν να πάρουν μια εικόνα του ταλέντου της από τα ακόλουθα βίντεο:

«Diamonds» της Ριάνα
Μια διασκευή από το 2012, όταν η Χάλι ήταν μόλις 12 ετών.

«The Best Thing I Never Had» της Μπιγιόνσε
Εδώ η Χάλι είναι 11 ετών και εντυπωσιάζει με τη δύναμη της φωνής της.

«Unforgettable» του Νατ Κινγκ Κόουλ
Η Χάλι στα 17 της, σόλο, σε ένα πολύ αγαπητό και απαιτητικό τραγούδι. Τα καταφέρνει περίφημα.