Το Σικάγο είναι η τρίτη πιο κρύα πόλη των ΗΠΑ, με θερμοκρασίες σταθερά υπό το μηδέν τους χειμερινούς μήνες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ένα μπαρ «Game of Thrones» – ειδικά τώρα που ο χειμώνας ήρθε για τα καλά στο Γουέστερος.

Το μπαρ-πολυχώρος Replay Linkoln Park μέχρι την 1η Μαρτίου θα είναι μια μικρογραφία του κόσμου της σειράς, με διαφορετικές γωνιές του χώρου να αντιπροσωπεύουν μέρη όπως μια κατασκήνωση Ντοθράκι, το Μιρίν, το Κινγκς Λάντινγκ, το Μπράαβος, το Χάιγκαρντεν, το Γουίντερφελ, ακόμη και το περίφημο Τείχος.

Σε συνεργασία με τη ζυθοποιία Ommegang, που παράγει μπύρες εμπνευσμένες από το «Game of Thrones», υπάρχουν σε βαρέλι οι μπύρες Arbor Gold και Fire & Blood, ενώ τα κοκτέιλ συνδυάζουν πάγο και φωτιά, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

Την ερχόμενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, μάλιστα, διοργανώνεται γεύμα εμπνευσμένο από τον Κόκκινο Γάμο της σειράς, με κόστος 50 ευρώ για τρία πιάτα και δύο ποτήρια κρασί ή μπύρα.

Η είσοδος στο μπαρ είναι δωρεάν, ωστόσο όσοι πληρώσουν 20 δολάρια έχουν προτεραιότητα στην είσοδο, μία μπύρα σε συλλεκτικό ποτήρι-δώρο και μία αναμνηστική αφίσα.