Κάποιοι άνθρωποι δεν θα είναι με τίποτα ευχαριστημένοι. Όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το live action «Αλαντίν» της Disney, αμέσως άρχισαν οι διαμαρτυρίες επειδή το τζίνι του Γουίλ Σμιθ δεν ήταν μπλε σαν εκείνο του animation, που ζωντάνεψε μοναδικά ο Ρόμπιν Γουίλιαμς. Μέχρι και ο ηθοποιός είχε αναγκαστεί να τοποθετηθεί μέσω Instagram: «Θα είμαι ΜΠΛΕ! Έτσι είναι το τζίνι στην ανθρώπινη μορφή του. Ο χαρακτήρας μου θα είναι CGI στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας», είχε γράψει.

Τώρα που το τρέιλερ της περασμένης Κυριακής αποκάλυψε το μπλε τζίνι σε όλη του την... ψηφιακή δόξα, ο Σμιθ επανήλθε: «Σας είπα ότι θα είμαι μπλε. Πρέπει να με εμπιστεύεστε πιο συχνά».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I told y’all I was gon’ be Blue!! 🧞‍♂️ Y’all need to trust me more often! 😆 #aladdin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith) στις

Επανήλθαν όμως και οι επικριτές του, που δεν ικανοποιήθηκαν ούτε με τη μπλε εμφάνιση. Και αμέσως άρχισαν τις συγκρίσεις με χαρακτήρες από την κωμική σειρά «Arrested Development» και τον «Μπομπ Σφουγγαράκη».

Άλλοι θυμήθηκαν το «Bird Box» του Netflix, με τις μαζικές αυτοκτονίες που προκαλούσε η θέα κάποιων φρικιαστικών πλασμάτων (τα οποία δεν αποκαλύπτονταν στην ταινία), και συμπέραναν ότι τα πλάσματα αυτά ήταν σαν το τζίνι του Σμιθ.

Ο Σακίλ Ο' Νιλ ως τζίνι στο «Kazaam» του 1996 ήταν πολύ καλύτερος, σύμφωνα με κάποιους.

Όπως είπαμε στην αρχή, όσα εκατομμύρια δολάρια κι αν ξοδευτούν, όση δουλειά κι αν πέσει, πάντα θα υπάρχει κάποιος πίσω από πληκτρολόγιο που θα δηλώνει δυσαρεστημένος...