Παρότι έχει ξεκαθαριστεί και επισήμως πλέον ότι για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια στην ιστορία της διοργάνωσης δεν θα υπάρξει οικοδεσπότης, το σούσουρο για τα φετινά Όσκαρς συνεχίζεται αμείωτο.

Αφού εξαντλήθηκε το ζήτημα με τον Κέβιν Χαρτ που αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του γενικού παρουσιαστή εξαιτίας παλαιότερων ομοφοβικών σχολίων του στα κοινωνικά δίκτυα, η κουβέντα αναζωπυρώθηκε με την είδηση ότι ο ηθοποιός δεν ήταν η πρώτη επιλογή της Ακαδημίας για αυτήν τη θέση. 

Αντιθέτως, προτάθηκε πρώτα στον Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον, ο οποίος αρνήθηκε εξαιτίας βεβαρημένου προγράμματος. Η αποκάλυψη έγινε όταν ένας κριτικός κινηματογράφου έγραψε στο Twitter ότι οι διοργανωτές πρέπει να βάλουν τον Τζόνσον να παρουσιάσει την τελετή την επόμενη χρονιά και εκείνος απάντησε.

Η αλήθεια είναι ότι ο The Rock είναι υπερβολικά απασχολημένος στην παρούσα φάση με την παραγωγή ταινιών στις οποίες συμμετέχει είτε χρηματοδοτώντας τις είτε παίζοντας, οπότε δε θα μπορούσε εύκολα να ανταπεξέλθει στις απαραίτητες εξαντλητικές πρόβες που επαναλαμβάνει ο εκάστοτε οικοδεσπότης με στόχο το άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Στην προκειμένη μάλιστα, έχει καταπιαστεί με το σίκουελ του Jumanji, ενώ κατά το IMDb ταυτόχρονα εξελίσσονται ακόμη 10 πρότζεκτς στα οποία συμμετέχει. 

Πάντως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενδέχεται να τον δούμε στο συγκεκριμένο πόστο την επόμενη χρονιά...