Άσχημα τα μαντάτα για όσους έχουν κάποια μοντέλα τηλεοράσεων Samsung σε ΗΠΑ και Καναδά. Από την 1η Δεκεμβρίου το Netflix θα σταματήσει να υποστηρίζεται από ορισμένες συσκευές της συγκεκριμένης εταιρείας.

Η ανακοίνωση που έρχεται από τον κορεάτικο κολοσσό, και η οποία θα ταρακουνήσει αρκετούς κατόχους παλαιότερων μοντέλων Samsung smart TV, αναφέρει συγκεκριμένα: «λόγω κάποιων τεχνικών ζητημάτων, το Netflix δεν θα υποστηρίζεται από κάποιες συσκευές από την 1η Δεκεμβρίου 2019. Κάποια παλαιότερα μοντέλα Samsung smart TV θα επηρεαστούν από αυτή την αλλαγή».

Δυστυχώς, σ​​​τη λιτή ανακοίνωση της εταιρείας, δεν διευκρινίζεται ποια είναι αυτά τα μοντέλα που επηρεάζονται από τη συγκεκριμένη αλλαγή.

Οι κάτοχοι που θα δουν το συγκεκριμένο μήνυμα στην οθόνη τους από την 1η Δεκεμβρίου θα μπορούν να παρακολουθήσουν Netflix στη Samsung smart TV τους, μέσω περιφερειακών συσκευών όπως κονσόλες παιχνιδιών, media player, λάπτοπ κλπ.

Η Samsung σχετικά με την υποστήριξη της εφαρμογής Netflix

Σε ανακοίνωσή της η Samsung Electronics αναφέρει: 

«Η Samsung ενημερώθηκε πρόσφατα από το Netflix πως από την 1η Δεκεμβρίου 2019, η εφαρμογή Netflix δεν θα υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα Smart TV 2010 και 2011 που έχουν πωληθεί στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Οι κάτοχοι των επιλεγμένων μοντέλων θα ενημερωθούν για αυτή την αλλαγή μέσω ειδοποίησης από το Netflix, όταν ανοίξουν την εφαρμογή στη Smart TV τους. Επίσης, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω πολλών άλλων συσκευών που υποστηρίζονται από το Netflix και μπορούν να συνδεθούν σε Smart TV. 

Η λίστα με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Netflix μπορεί να βρεθεί στο netflix.com/compatibledevices.»