Νωρίς το πρωί της Τρίτης, το Disney+, η νέα πλατφόρμα στο χώρο του video streaming και επίδοξος ανταγωνιστής του Netflix, έκανε το ντεμπούτο του... με αρκετά προβλήματα.

Αρκετοί συνδρομητές που προσπάθησαν να στριμάρουν σειρές και ταινίες ήρθαν αντιμέτωποι με ποικίλα προβλήματα και τα παράπονά τους κατέκλυσαν τα social media. Σημειώνεται ότι το περίπου 7.600 χρήστες, σύμφωνα με τα στοιχεία του Downdetector.com, αντιμετώπισαν διάφορα σφάλματα στο Disney+.

Πολλοί από τους χρήστες δεν μπορούσαν να συνδεθούν στο λογαριασμό τους, άλλοι δεν μπορούσαν να επεξεργαστούν το προφίλ τους, κάποιοι ανέφεραν ότι δεν έβλεπαν ή δεν φόρτωνε το υλικό που ήθελαν να στριμάρουν και ορισμένοι παραπονέθηκαν για το μεγάλο χρόνο αναμονής όταν προσπάθησαν να εξυπηρετηθούν από τους εκπροσώπους της τεχνικής υποστήριξης.

Θυμίζουμε ότι από σήμερα το Disney+ είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ, Καναδά και Ολλανδία. Mία εβδομάδα μετά (19/11) θα ακολουθήσουν η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία. Σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα πιο συχνά παράπονα που ανέφεραν οι συνδρομητές του Disney+.

Η τιμή της μηνιαίας συνδρομής στην Ολλανδία (και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση, λογικά) είναι 6,99 ευρώ το μήνα, ή 69,9 ευρώ το χρόνο (στους 12 μήνες, οι 2 δώρο...).