Τον Captain Britain τον ξέρατε; Ο κατά κόσμον Μπράιαν Μπράντοκ επιλέχθηκε από τον ίδιο τον Merlyn (που υποτίθεται ότι είναι ο αυθεντικός μάγος Μέρλιν) για να γίνει ο μεγαλύτερος προστάτης της Βρετανίας και απέκτησε υπερδυνάμεις. Δεν είναι όμως ο μοναδικός βρετανός υπερήρωας της Marvel. Υπάρχει και ο Union Jack, το alter ego ενός λόρδου που πολέμησε στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά όταν οι κληρονόμοι του δεν ήθελαν να συνεχίσουν να φοράνε τη στολή, εκείνη πέρασε σε έναν ήρωα της εργατικής τάξης από το Μάντσεστερ, τον Τζόι Τσάπμαν.

Μαθήματα βρετανικής… υπερηρωικής ιστορίας, με αφορμή την κυκλοφορία από τη Marvel και τα βρετανικά ταχυδρομεία μιας νέας συλλεκτικής σειράς 15 γραμματοσήμων. Εκτός από 10 γραμματόσημα που απεικονίζουν τους Captain Britain, Union Jack αλλά και τους πιο γνωστούς Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Captain Marvel, Black Panther, Doctor Strange και Peggy Carter, η σειρά περιλαμβάνει και μία ιστορία με τίτλο «Avengers UK», όπου ο Captain Britain συνασπίζει τους υπόλοιπους ήρωες εναντίον του Thanos. Πέντε από τα καρέ της μπορούν να αποσπαστούν και να χρησιμοποιηθούν επίσης ως γραμματόσημα.

Δείτε στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί τα 10 γραμματόσημα με τους ήρωες, που θα κυκλοφορήσουν στις 14 Μαρτίου. Προπαραγγελίες γίνονται εδώ.