Οι παραγγελίες σειρών για τη streaming πλατφόρμα α λα Netflix της Disney συνεχίζονται, με το Variety να αποκαλύπτει ότι η εταιρεία προσέλαβε τον σεναριογράφο και συμπαραγωγό της σειράς «Empire» Μάλκολμ Σπέλμαν για να γράψει μία σειρά με ήρωες τους Falcon και Winter Soldier.

Στις ταινίες της Marvel, με πιο πρόσφατη τους «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» τον Falcon υποδέεται ο Άντονι Μάκι και τον Winter Soldier ο Σεμπάστιαν Σταν. Η σειρά θα περιλαμβάνει έξι η οκτώ επεισόδια, και είναι η τρίτη σειρά με υπερήρωες της Marvel που ανακοινώνεται μετά από εκείνες με τον Loki (Τομ Χίντλστον) και τη Scarlett Witch (Ελίζαμπεθ Όλσεν).

Σε αντίθεση με σειρές του Netflix όπως οι «Daredevil», «The Punisher» και «Jessica Jones», εδώ την παραγωγή θα κάνει η ίδια η Marvel, με μπάτζετ που θα πλησιάζει τα κινηματογραφικά της μπλοκμπάστερ. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και τη σειρά Star Wars με τίτλο «The Mandalorian» που γυρίζεται αυτή την εποχή, η Disney θα έχει ένα πολύ ισχυρό οπλοστάσιο όταν βγάλει στον αέρα την πλατφόρμα της στο τέλος του 2019.