Μια ταινία πιο σκοτεινή από τα προηγούμενα «Hellboy» περιμέναμε, με περισσότερο τρόμο, αλλά το πρώτο τρέιλερ για το reboot των περιπετειών του δαίμονα-υπερήρωα πιο πολύ σε… κωμωδία φέρνει.

Όχι ότι αυτό είναι κακό, καθώς οι σκηνές δράσης, το σπλάτερ και τα εντυπωσιακά τέρατα δεν λείπουν από το τρέιλερ. Άλλωστε και στα πρωτότυπα κόμικ του Μάικ Μινιόλα ο Hellboy «το είχε» με τις ατάκες και οι ιστορίες ήταν πάντα διασκεδαστικές.

Κάτω από όλα αυτά τα προσθετικά και το μακιγιάζ καταφέρνουμε να διακρίνουμε τον Ντέιβιντ Χάρμπορ, τον σερίφη από το «Stranger Things», τόσο στο ύφος όσο και στη συμπεριφορά. Μαζί του βλέπουμε τη Μίλα Γιόβοβιτς ως μεσαιωνική μάγισσα που ζητάει εκδίκηση, τον Ντάνιελ Ντάε Κιμ («Χαβάη Πέντε-0», «Lost») και τη «φάτσα» Ίαν ΜακΣέιν («Deadwood», «American Gods», «Οι στυλοβάτες της Γης»).

Το τρέιλερ είναι πολύ διασκεδαστικό, και σε αυτό βοηθάει η επιλογή του «Mony Mοny» του Μπίλι Άιντολ στο σάουντρακ. Η πρεμιέρα της ταινίας στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη για τις 12 Απριλίου 2019.