Στο πρώτο πλήρες τρέιλερ για το «Toy Story 4» οι θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς κινουμένων σχεδίων της Pixar μπορούν επιτέλους να ρίξουν μια ματιά στην ιστορία της νέας ταινίας και να γνωρίσουν επιτέλους τον πολυαναμενόμενο χαρακτήρα στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Κιάνου Ριβς.

Ο Ντουκ Καμπούμ λοιπόν είναι ένα παιχνίδι από τη δεκαετία του 1970 και βρίσκεται στο ψυχαγωγικό πάρκο που δείχνει η Μπο Πιπ στα παιχνίδια. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο χαρακτήρας είναι βασισμένος στον σπουδαιότερο κασκαντέρ του Καναδά, πατρίδα επίσης και του Ριβς. 

«Από την πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης Τζος Κούλεϊ και εγώ μιλήσαμε με τον Κιάνου για τον ρόλο, εκείνος έγινε Ντουκ Καμπούμ» λέει ο παραγωγός Τζόνας Ριβέρα.

«Ο Κιάνου έκανε πολλές ερωτήσεις που σκάλιζαν βαθιά για να βρουν την ψυχή του χαρακτήρα. Σε κάποια φάση σηκώθηκε στο τραπέζι στη μέση του αίθριου της Pixar και έκανε πόζες και το σήμα της νίκης. Ήταν τόσο αστείο. Είναι όλα στην ταινία και είναι όλα Κιάνου».

Η τέταρτη ταινία «Toy Story» ακολουθεί την Μπόνι, την κάτοχο των παιχνιδιών του Άντι, η οποία φτιάχνει κυριολεκτικά ένα νέο παιχνίδι από ένα πλαστικό πιρούνι. 

Πολύ γρήγορα, όμως, ο Φόρκι δραπετεύει από το τροχόσπιτο με το οποίο ταξιδεύουν η Μπόνι και η οικογένειά της και ο Γούντι  πηδάει έξω να τον ακολουθήσει. Συναντούν την Μπο Πιπ, η οποία τα καταφέρνει μόνη της αρκετά χρόνια...

Η ταινία «Toy Story 4» αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Ιουνίου.