Ο Μακόλεϊ Κάλκιν δε μπόρεσε ποτέ να αποτινάξει από πάνω του τον ρόλο στη σειρά ταινιών Μόνος στο Σπίτι, αυτόν δηλαδή που τον έκανε αναγνωρίσιμο σε ηλικία 9 ετών. Παρότι έχουν περάσει 28 χρόνια από όταν πρωτοπροβλήθηκε η πρώτη ταινία, ο Κέβιν ΜακΚάλιστερ παραμένει ο πιο διάσημος ρόλος του. 

Στο μεταξύ, παρόλο που δεν του αρέσει να κάνει γκριμάτσες του ρόλου σε φωτογραφίες που βγάζει με τους θαυμαστές του, ακόμα θυμάται ατάκες του και δεν τον πειράζει όπως έχει δηλώσει να δει τις ταινίες ξανά, αν υπάρχει κάποιο κορίτσι που θα ήθελε να εντυπωσιάσει. Πάντως, άσχετα με τις προσπάθειές του να αποστασιοποιηθεί από το παρελθόν, δε μπόρεσε να αντισταθεί σε ένα καλό «μεροκάματο» από την Google. 

Έτσι, ο 38άχρονος σήμερα ηθοποιός δέχθηκε να ξαναϋποδυθεί τον δημοφιλή ήρωα -ενήλικο πια- για τις ανάγκες της προώθησης του ηλεκτρονικού, οικιακού βοηθού της Google. 

Στο μονόλεπτο σποτάκι ο Κέβιν, ζητά από τον Google Assistant να του θυμίσει να αγοράσει aftershave που χρειάζεται και ανεβάζει την θερμοκρασία της θέρμανσης κατά δύο βαθμούς με μία απλή εντολή. Παράλληλα, δεν χρειάζεται καν να μπει στη διαδικασία να εφαρμόσει μόνος του το σχέδιό του, αφού ζητά από τον Google Assistant να εφαρμόσει την περιβόητη «Επιχείρηση Κέβιν». Εννοείται πως και αυτήν τη φορά, Κέβιν - Ληστές σημειώσατε 1.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει ήδη viral: