Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει ένα νέο συναυλιακό ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τον Μπομπ Ντίλαν στην περιοδεία του Rolling Thunder Revue για λογαριασμό του Netflix.

Σύμφωνα με το Variety, το «Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story» ακολουθεί την φημισμένη περιοδεία του 1975-6 κατά την οποία ο Ντίλαν συγκέντρωσε έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό από συνεργάτες και μουσικούς συμπεριλαμβανομένων των Τζόαν Μπαέζ, Τι Μπόουν Μπαρνέτ και Μικ Ρόνσον.

Το Netflix περιγράφει το φιλμ ως «λίγο από ντοκιμαντέρ, λίγο από συναυλιακό έργο» αλλά δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι ότι θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις του Ντίλαν σε βίντεο. 

Στο μεταξύ, δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που ο διάσημος σκηνοθέτης καταπιάνεται με υλικό του Ντίλαν. Το βραβευμένο με Grammy ντοκιμαντέρ No Direction Home (2005) που κατέγραψε την εξέλιξη του μουσικού από το 1961 έως το 1966 φέρει επίσης την υπογραφή του. 

Λίγο νωρίτερα, τον Οκτώβριο του 2018,  ο συνάδελφός του, Λούκα Γκουαντανίνο (Suspiria, Call Me By Your Name) γνωστοποίησε ότι ετοιμάζει τη διασκευή του κλασσικού άλμπουμ Blood On the Tracks (1975) του τραγουδιστή σε ταινία.