Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τον Σον Μπιν να πεθαίνει στις ταινίες του, γι' αυτό και μόνο ως «τρολιά» μπορεί να ερμηνευθεί η επιλογή του για το ρόλο του κακού με το παρατσούκλι The Undying (!) στο βιντεοπαιχνίδι «Hitman 2». Όπου αντί να τον βλέπετε να πεθαίνει συνεχώς, θα πρέπει ως παίκτες να κάνετε τα πάντα για να τον σκοτώσετε εσείς.

Ένας από τους πιο διάσημους ρόλους (και θανάτους) του Σον Μπιν είναι εκείνος του Νεντ Σταρκ στο «Game of Thrones». Και στο πλαίσιο συνέντευξής του για το «Hitman 2», όταν ρωτήθηκε σχετικά από το Mashable, ο Βρετανός ηθοποιός προέβλεψε ποιο από τα τηλεοπτικά παιδιά του Νεντ Σταρκ θα φτάσει ζωντανό μέχρι το τέλος της σειράς.

Εδώ να σημειώσουμε ότι μετά τον σοκαριστικό θάνατο του χαρακτήρα του στο προτελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, ο Σον Μπιν δεν παρέμεινε φανατικός θεατής του «Game of Thrones», διατηρώντας μια χαλαρή σχέση με τη σειρά. Γι' αυτό και αρχίζει την απάντησή του με μια ερώτηση: «Ποιοι έχουν μείνει ζωντανοί; Ο Τζον Σνόου ζει, έτσι δεν είναι;». Αλλά δεν είναι αυτή η επιλογή του. «Η Άρια θα είναι αυτή που θα μείνει – ίσως ανέβει και στο θρόνο».

Δεν αποκλείεται να επαληθευτεί, τουλάχιστον ως προς το πρώτο σκέλος της απάντησης, εκείνο της επιβίωσης. Για το θρόνο δεν παίρνουμε όρκο. Η εκπαίδευση της Άρια στις τεχνικές των Ανθρώπων Δίχως Πρόσωπο της έχει δώσει τα απαραίτητα εφόδια, αλλά το πιο πιθανό είναι να επιλέξει να παραμείνει στις σκιές και όχι να κυβερνήσει το Γουέστερος.

Δείτε στη συνέχεια τον Σον Μπιν να αντιδρά βλέποντας για πρώτη φορά τον εαυτό του στο παιχνίδι «Hitman 2», που θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου.