Ο 46χρονος ηθοποιός λέγεται ότι θα λάβει 22 εκατομμύρια δολάρια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Φρανκ, ενώ η 35χρονη Έμιλι θα τον ρόλο της Λίλι θα λάβει 9 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το TMZ.

Η μισθολογική ανισότητα μεταξύ των δύο αστεριών σημαίνει ότι ο Τζόνσον θα λάβει περισσότερο από το διπλάσιο της αμοιβής που θα πάρει η Μπλαντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Forbes τον περασμένο Αύγουστο, ο «The Rock» κέρδισε για το 2018, 124 εκατομμύρια δολάρια (πάνω από το διπλάσιο από αυτό που κέρδισε το 2017) και ήταν στην 5η θέση του καταλόγου των πιο ακριβοπληρωμένων καλλιτεχνών παγκοσμίως.

Πρώην επαγγελματίας παλαιστής ο Ντουέιν έχει πολλά βραβεία, ενώ το 2017 τιμήθηκε με το αστέρι στον Hollywood Walk of Fame.

Εν τω μεταξύ, η Έμιλι έχει ήδη αποσπάσει μια Χρυσή Σφαίρα κι ένα βραβείο BAFTA ενώ έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο της όταν ήταν μόλις 18 χρόνων.

Η ταινία Jungle Cruise είχε προγραμματιστεί από την Disney να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2019, αλλά τελικά αναβλήθηκε για τον Ιούλιο του 2020.