Το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου ο Ράμι Μάλεκ επέστρεψε σπίτι του έχοντας κερδίσει Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου για το ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι στη βιογραφική ταινία «Bohemian Rhapsody».

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν τη σημαντική αυτή διάκριση, ο ηθοποιός απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να ερμηνεύει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ.

Κατά τη διάρκεια των 30ών Palm Springs International Film Awards, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Μάλεκ αν θα υποδυθεί τον κακό στο επερχόμενο «Bond 25» με τον ίδιο να μην το αρνείται κατηγορηματικά.

«Θα ήταν ωραία. Χρειάζεται να το δούμε», δήλωσε ο Ράμι Μάλεκ στο Entertainment Tonight προσθέτοντας: «θα ήταν ωραίο να παίξω τον κακό, θα ήταν το όνειρο κάθε ηθοποιού και ακόμα ένας ονειρεμένος ρόλος για εμένα. Χρειάζεται να παίξω αρκετούς ακόμα καλούς ρόλους, έτσι ποιος ξέρει; Για την ώρα κρατώ τα χείλη μου ερμητικά κλειστά».

Αν κάποιος εν δυνάμει σκηνοθέτης ταινίας του 007 διαβάζει τούτες τις γραμμές, να ξέρει λοιπόν ότι ο Μάλεκ είναι ανοιχτός και θα αποδεχτεί πρόταση να υποδυθεί τον κακό ενάντια στον Μποντ, γι' αυτό μην ξεκινήσετε τις οντισιόν.

Να σημειώσουμε, ότι ο Μάλεκ ετοιμάζεται παράλληλα για την τέταρτη και τελευταία σεζόν του «Mr Robot», ενώ οι φαν του θρυλικού πράκτορα πρέπει να περιμένουν έως τις 14 Φεβρουαρίου 2020 που θα κάνει πρεμιέρα το «Bond 25».