Δεν πάει πολύς καιρός, όπως θα θυμάστε, που σας γράφαμε για τον Λίαμ Νίσον και το άλογο που τον αναγνώρισε από προηγούμενη ταινία τους. Ήταν να μην κάνει κάποιος την αρχή λοιπόν, καθώς μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, ο Ράσελ Κρόου, θέλησε να ενημερώσει τους φίλους του ότι είχε και ο ίδιος παρόμοια εμπειρία στην ταινία «Ρομπέν των δασών» του 2010.

Μάλιστα, τη Δευτέρα το βράδυ, ο γνωστός ηθοποιός απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Vulture, έδωσε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, για να μην μείνουμε με την απορία.

Όπως τον ενημέρωσε λοιπόν ο εκπαιδευτής, το άλογο που χρησιμοποίησαν στο «Ρομπέν των δασών» ήταν ο George!

Τί ποιος Γιώργος; Ο Γιώργος που αγαπούσε μια φορά ο Κρόου, τότε στην ταινία «Μονομάχος» του 2000!

Μόλις το άκουσε αυτό ο Ράσελ, πλησίασε αμέσως τον τετράποδο συμπρωταγωνιστή του, έβαλε το χέρι κάτω από τα ρουθούνια του για να αναγνωρίσει το άλογο τη μυρωδιά του και έπειτα του ψιθύρισε στο αυτί: «Φίλε, να ξέρεις κερδίσαμε Όσκαρ μαζί»... Από όσα υποστηρίζει ο ηθοποιός, το άλογο κατάλαβε τα πάντα γιατί του χάρισε ένα μικρό χλιμίντρισμα και ποιοι είμαστε εμείς για να του το χαλάσουμε;

Πάντως, για να μην νομίζετε ότι ο Ράσελ Κρόου είναι κανένας τυχαίος, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ίδιος τρέφει μεγάλη αγάπη για τα άλογα, ασχολείται με την ιππασία σχεδόν 40 χρόνια, ενώ στις ταινίες του τον βλέπουμε να καβαλάει άλογα ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του '90.

Όταν μάλιστα τον ρωτούν γιατί δεν τα παίρνει και στο σπίτι του αφού τα αγαπάει τόσο, ο Κρόου εξηγεί ότι τα άλογα στις ταινίες γνωρίζουν ότι εκείνη τη στιγμή κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά, είναι εκπαιδευμένα για αυτό και ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν στο σετ. Και βέβαια όπως δεν μπορεί ο καθένας να κάνει καριέρα στο σινεμά, έτσι δεν μπορεί και το κάθε άλογο...