Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως θέλει για νικητή τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και μίλησε για την γνωριμία που είχαν πριν εκείνος αποφασίσει να μπει στο Survivor. 

«Γνωριστήκαμε στην Κύπρο, πριν πάει στο Survivor. Έπαιζα στην Κύπρο παραστάσεις. Η διαμονή μου ήταν στη Λεμεσό, αλλά επειδή έπαιζα στη Λευκωσία εκείνη τη μέρα και την άλλη μέρα θα πήγαινα σε μια εκπομπή στη Λευκωσία, πρωί πρωί στις 8, λέω που να γυρίζω τώρα; Θα μείνω Λευκωσία και θα πάω το πρωί να κάνω τη συνέντευξη μου. Τελειώνοντας την παράσταση, λέω που να πάμε να πιούμε ένα ποτό.

Μου λέει έχω ένα φιλαράκι εδώ στη Λευκωσία, είναι υπεύθυνος σε ένα μαγαζί, πάμε να πιούμε ένα ποτό. Πάμε στο μαγαζί αυτό, γνωρίζω τον Μάριο. Τρελός εντελώς. Ωραίος τύπος. Για αυτό και τον αγαπάνε στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Φοβερό παιδί με χιούμορ. Με έβλεπε, ήταν κι αυτός φαν μου, γέλαγε με όλα αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε ο κωμικός ηθοποιός.