Θα μπορούσε να πει κανείς ότι μια ζωή υποδύεται υπερήρωες ο Σιλβέστερ Σταλόνε. Από τους Ρόκι και Ράμπο, άλλωστε, μόνο η μπέρτα και τα κολάν λείπουν (τον «Δικαστή Ντρεντ» προτιμάμε να τον ξεχάσουμε»). Αυτή τη φορά όμως ετοιμάζεται να υποδυθεί έναν κανονικό υπερήρωα με όλο το «πακέτο», στην ταινία «Samaritan».

Σύμφωνα με το σενάριο, ένα αγόρι πιστεύει ότι αναγνώρισε έναν υπερήρωα, ο οποίος αγνοείται εδώ και 20 χρόνια, ύστερα από μία μεγάλη μάχη. Προφανώς ο Σταλόνε, στα 72 του σήμερα, θα είναι ο γερασμένος υπερήρωας, ενώ δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για άλλους συντελεστές πέραν του σεναριογράφου Μπράγκι Φ. Σουτ («Escape Room»).

Ίσως την όρεξη του Σταλόνε για υπερήρωες να άνοιξε η εμφάνισή του στην ταινία «Οι Φρουροί του Γαλαξία 2» το 2017 βλ. βίντεο). Τότε ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν είχε δηλώσει ότι υπάρχουν σχέδια για χρησιμοποίηση του Stakar / Starhawk, που υποδύθηκε ο Σλάι, και σε άλλες ταινίες της Marvel. Βέβαια ο Γκαν έχει απολυθεί από την Disney/Marvel και πλέον δουλεύει για τη Warner Bros./DC, επομένως δεν γνωρίζουμε αν τα σχέδια αυτά παραμένουν ζωντανά.