Τα παιδιά της δεκαετίας του '70 σίγουρα θα συγκινηθούν, την ίδια στιγμή που οι νεότεροι θα ξύνουν το κεφάλι τους με απορία. Ποιος είναι αυτός ο Σανγκ-Τσι που πρόκειται να μπει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel;

Ο καρατέκα-υπερήρωας δημιουργήθηκε το 1973 και τρία χρόνια αργότερα έφτασε στη χώρα μας μέσα από τους τόμους «Μάστερ Κουνγκ-Φου». Γιος του σατανικού Φου Μαντσού, επαναστάτησε απέναντι στον πατέρα του, έγινε μυστικός πράκτορας και κάποια στιγμή μπήκε και στους Εκδικητές.

Όπως αποκάλυψε το Deadline, η Marvel Studios ανέθεσε στον Κινεζο-αμερικανό Ντέιβ Κάλαχαμ να γράψει το σενάριο για μια ταινία με ήρωα τον Σανγκ-Τσι και αναζητά Ασιάτη ή ασιατικής καταγωγής Αμερικανό σκηνοθέτη για να τη γυρίσει. Προφανώς ο στόχος είναι να δημιουργήσει τον επόμενο «Black Panther», τόσο σε επίπεδο συντελεστών, όσο και κοινού.


Ο Σανγκ Τσι σε μια πιο πρόσφατη εκδοχή του

Ο Κάλαχαμ έχει αρκετή εμπειρία με υπερήρωες, καθώς συμμετείχε στο σενάριο του «Wonder Woman 1984» που θα δούμε το 2019, ενώ τώρα γράφει το «Spider-Man: Into the Spider-Verse 2». Ενώ στο βιογραφικό του έχει και τους «Αναλώσιμους» του Σιλβέστερ Σταλόνε.