Το πρώτο «Wonder Woman» ήταν με διαφορά η πιο επιτυχημένη ταινία της DC, και η εταιρεία ελπίζει να επαναλάβει την επιτυχία με το σίκουελ «Wonder Woman 1984» που ξεκίνησε γυρίσματα. Εκτός από την πρωταγωνίστρια Γκαλ Γκαντότ επιστρέφει η σκηνοθέτρια Πάτι Τζένκινς, αλλά και ένας ηθοποιός που δεν περιμέναμε να δούμε: ο Κρις Πάιν ως Στιβ Τρέβορ, που σκοτώθηκε στο τέλος της πρώτης ταινίας.

Να τος όμως στις πρώτες φωτογραφίες του σίκουελ, με φουλ 80s ενδυμασία και χωρίς να έχει γεράσει καθόλου από τον... Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για κάποια φαντασίωση της Wonder Woman που δεν έχει ξεπεράσει την απώλειά του μετά από 40 χρόνια.

Στην παραπάνω φωτογραφία τη βλέπουμε μπροστά σε μια σειρά από οθόνες να προσπαθεί να βγάλει νόημα από την εποχή που βρίσκεται: σε μία από αυτές εντοπίζουμε και τον Τζέι Αρ του «Ντάλας».

Εκτός από τους Γκαντότ και Πάιν, στην ταινία θα εμφανίζονται οι Κρίστεν Γουίγκ στο ρόλο της «κακιάς» Cheetah και ο Πέδρο Πασκάλ (του «Narcos» και του «Game of Thrones») σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου 2019.