Αφού «γλυκάθηκε» με το μίνι come back του Love Actually για την Red Nose Day του Comic Relief, ο Χιου Γκραντ από ό,τι φαίνεται ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο για μία ακόμη μεγάλη του κινηματογραφική επιτυχία. 

Ο λόγος για την ταινία «Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία», που σύμφωνα με όσα άφησε να εννοηθούν ο 58άχρονος ηθοποιός πρόκειται να αποκτήσει ένα «sequel-ette», δηλαδή ένα μικρό σίκουελ, για τις ανάγκες του οποίου θα γυριστεί μία καινούργια σκηνή τουλάχιστον. 

Μιλώντας σε μία συνέντευξη τύπου την περασμένη Τετάρτη για τo φιλμ «A Very English Scandal», κατά το Vulture ο Γκραντ είπε: «Νομίζω ότι θα κάνουμε ένα sequel-ette για το Comic Relief. Αυτό φαίνεται ότι είναι το σχέδιο.»

Δεδομένου του ότι ο σεναριογράφος των δύο ταινιών Ρίτσαρντ Κέρτις έχει ήδη επαναφέρει το «Love Actually», δεν είναι απίθανο να δεχτεί να κάνει το ίδιο 24 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία», πάλι για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Βέβαια, για την ώρα κανείς από το υπόλοιπο καστ των Άντι ΜακΝτάουελ, Τζέιμς Φλιτ, Τζον Χάνα, Κριστίν Σκοτ Τόμας και Ρόουαν Άτκινσον δεν έχει τοποθετηθεί σχετικά.

Μέχρι να μάθουμε λοιπόν νεότερα, θυμηθείτε το come back του «Love Actually»: 

Red Nose Day Actually from Mallverine on Vimeo.