Πιστό στο όνομα της σειράς βιβλίων στην οποία βασίζεται το «Game of Thrones» – «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» – το πρώτο επίσημο teaser της τελευταίας σεζόν της σειράς δείχνει ακριβώς αυτό: τον πάγο να συγκρούεται με τη φωτιά.

Στο τραπέζι του Ντράγκονστοουν, όπου η Ντενέρις και ο Τζον Σνόου καταστρώνουν τα σχέδιά τους, η παγωνιά απλώνεται και σκεπάζει το πιόνι με τον λύκο των Σταρκ και τον δράκο των Ταργκάριεν, ενώ από την άλλη μεριά έρχεται η φωτιά που περνάει από το λιοντάρι των Λάνιστερ και συγκρούεται με τον πάγο. Δεν έχει, δυστυχώς, πλάνα με ηθοποιούς, αλλά τουλάχιστον μας βάζει στο κλίμα.

Το teaser παρουσίασαν σε έκθεση στο Σάο Πάολο οι δημιουργοί της σειράς Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Βάις μαζί με την Μέισι Γουίλιαμς (Άρια Σταρκ) και τον Τζον Μπράντλεϊ (Σάμιουελ Τάρλι). Μέχρι τον Απρίλιο που θα προβληθούν τα τελευταία 6 επεισόδια του «Game of Thrones» μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα ξέρουμε για την όγδοη σεζόν, μαζί με ένα ενδιαφέρον spoiler από τον ίδιο τον «Βασιλιά της Νύχτας».