Η μεγάλη επιτυχία του νέου «Halloween» στους κινηματογράφους ήταν σίγουρο ότι θα σηματοδοτούσε την επιστροφή και άλλων σίριαλ κίλερ από τα παλιά. Ένας βασικός υποψήφιος είναι ο Τζέισον του «Παρασκευή και 13», και μάλιστα ο παραγωγός που θέλει να τον ξαναφέρει στη μεγάλη οθόνη δεν είναι άλλος από τον σταρ του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Ο Τζέιμς, μέσω της εταιρείας παραγωγής του, Springhill Entertainment, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Verigo Entertainment για ένα reboot του «Παρασκευή και 13». Ο παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς είναι μεγάλος φαν των συγκεκριμένων ταινιών, και μάλιστα το 2015 είχε κυκλοφορήσει μια ειδική «αιματοβαμμένη» έκδοση των παπουτσιών του από τη Nike, τα LeBron 13 «Friday the 13th» (φωτογραφία κάτω).

Τελευταία ταινία στην επίσημη σειρά του «Παρασκευή και 13» ήταν το «Φρέντι εναντίον Τζέισον» του 2003. Το 2009 γυρίστηκε ένα reboot που είχε σχετική επιτυχία, αλλά έκτοτε ο Τζέισον έχει εξαφανιστεί από τη μεγάλη οθόνη. Πέρυσι πάντως κυκλοφόρησε ένα αρκετά ενδιαφέρον video game «Friday the 13th» που επιτρέπει στον παίκτη να ελέγξει κάποιον κατασκηνωτή που τρέχει να σωθεί από τον Τζέισον, ή τον ίδιο τον δολοφόνο.

Όσο για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, έχει δηλώσει ότι το 2019 θα πρωταγωνιστήσει στο «Space Jam 2», το σίκουελ της ταινίας του 1996 με τον Μάικλ Τζόρνταν και ήρωες καρτούν από τον κόσμο του Μπαγκς Μπάνι.