Οι ταινίες «John Wick» δεν ήταν ποτέ φειδωλές με τους... θανάτους. Η πρώτη ταινία, που ήρθε από πουθενά το 2014 και εντυπωσίασε με τη στυλιζαρισμένη βία της και το λουκ του Κιάνου Ριβς, «έγραψε» 84 θανάτους, τους οποίους μπορείτε να θυμηθείτε έναν προς έναν στο παρακάτω βίντεο.

Το σίκουελ «John Wick: Κεφάλαιο 2», ακολουθώντας τον άγραφο νόμο του «περισσότερο από τα ίδια», ανέβασε το κοντέρ στους 128 θανάτους.

Και το τρίτο κεφάλαιο που θα φτάσει στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2019 θα έχει ακόμη περισσότερους, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα ο σκηνοθέτης Τσαντ Σταχέλσκι στο Entertainment Weekly. Η ταινία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και δεν ξέρουμε τι θα «θυσιαστεί» στη μονταζιέρα, αλλά εκτιμά ότι ο αριθμός θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερος.

Σε αυτό θα βοηθήσει και το ίδιο το σενάριο της ταινίας, που ξεκινά εκεί ακριβώς που τελείωσε η προηγούμενη: με τον ήρωα που υποδύεται ο Κιάνου Ριβς να καταζητείται από κάθε δολοφόνο της οργάνωσης The Continental. Επομένως θα περάσει απευθείας στο... μακελειό, χωρίς να χρειαστεί να στήσει την υπόθεση πρώτα.

Στο «John Wick: Κεφάλαιο 3» επιστρέφουν οι Ίαν ΜακΣέιν, Λανς Ρέντικ και Λόρενς Φίσμπερν, ενώ νέα πρόσωπα είναι ο Μαρκ Ντακάσκος, η Αντζέλικα Χιούστον και η Χάλε Μπέρι, που στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε μαζί με τον Κιάνου Ριβς και τα σκυλιά της (άλλωστε, όπως θα θυμάστε όσοι έχετε δει το «John Wick», με έναν σκύλο ξεκίνησε όλος αυτός ο χαμός).