Η καθηγήτρια του Χόγκουαρτς, Pomonna Sprout, κατά κόσμον Μύριαμ Μαργόλιες, γνωστή από τις ταινίες «Ο Χάρι Πότερ και η κάμαρα με τα μυστικά» και «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου: Μέρος 2ο» δεν συμπαθεί καθόλου τα παιδιά, όπως δηλώνει η ίδια.

«Δεν μου αρέσουν τα παιδιά. Δεν θέλω να βρίσκομαι μαζί με παιδιά. Εύχομαι να είναι καλά και το λέω ειλικρινά. Θα σκότωνα κάποιον που θα πλήγωνε ένα παιδί, όμως δεν τα θέλω κοντά μου!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαργόλιες προκαλώντας έκπληξη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο talk show «The Project» της αυστραλιανής τηλεόρασης και στην ερώτηση της παρουσιάστριας Λίζα Γουίλκινσον για το λόγο που δεν συμπαθεί τα παιδιά, απάντησε αστειευόμενη: «κάνουν πολλή φασαρία και μου αποσπούν την προσοχή».

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μια αλλόκοτη δήλωση της Μαργόλιες κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το 2017 όταν τη ρώτησαν αν επρόκειτο να δει τη θεατρική μεταφορά του: «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί», η ηθοποιός απάντησε κατηγορηματικά «Όχι βέβαια!», προσθέτοντας μάλιστα ότι δεν την ενδιέφερε πλέον οτιδήποτε έχει σχέση με το μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ.