Τα τιμημένα '90s μας προίκισαν με αρκετές σειρές που έχουν σημαδέψει την εφηβεία πολλών από εμάς. Μία από αυτές είναι ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ, με τον Γουίλ Σμιθ στα πρώτα του βήματα. 

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο που είναι τόσο καλοφτιαγμένο ώστε να πείθει τους πάντες ότι η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά απέκτησε remake. 

Παραδόξως, είναι απλώς ένα βίντεο που έφτιαξε ο κινηματογραφιστής Μόργκαν Κούπερ ως τιτανοτεράστιος φαν αυτής, χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο στον ορίζοντα για τηλεοπτική επιστροφή. 

«Όπως τα περισσότερα παιδιά των '90s, μεγάλωσα βλέποντας τον Πρίγκιπα. Ακόμα και ως παιδί, πάντα σκεφτόμουν ότι υπήρχαν περισσότερα σε αυτήν την ιστορία... οπότε αποφάσισα να φτιάξω αυτό», έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. 

Στη νέα εκδοχή, ο νέος Γουίλ Σμιθ που είναι ο Τζέρι Μάντισον στάλθηκε... πακέτο στον θείο του Φιλ στο Μπελ Αιρ μετά από καβγά σε ένα γήπεδο μπάσκετ στη δυτική Φιλαδέλφεια και κατά τον οποίο συνελήφθη για οπλοκατοχή.

Δείτε το και προσπαθήστε να μην το πιστέψετε...!