Κινηματογραφική ταινία γίνεται η συναυλία που έδωσε ο Νικ Κέιβ με τους  Bad Seeds στο Royal Arena της Κοπεγχάγης στις 20 Οκτωβρίου 2017.

Το φιλμ έχει τίτλο «Distant Sky – Nick Cave & the Bad Seeds Live in Copenhagen» και θα προβληθεί μόνο για μια ημέρα, στις 12 Απριλίου 2018, σε 500 σινεμά σε όλο τον κόσμο. 

Η ταινία-συναυλία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την προώθηση του άλμπουμ «Skeleton Tree» (2016) υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Μπάρναρντ.

Την ταινία θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει και το φανατικό κοινό του Κέιβ στη χώρα μας, το οποίο τον τελευταίο χρόνο έχει πάρει γερές δόσεις του αυστραλού τραγουδοποιού.

Στην Αθήνα το φιλμ θα προβληθεί στα Village Park Cinemas Park Ρέντη και στα Village Cinema στο Τhe Mall Athens, ενώ στη Θεσσαλονίκη στα Village Cinemas Mediterranean Cosmos.

Να θυμίσουμε ότι ο Νικ Κέιβ με τους Bad Seeds επιστρέφει και πάλι στη χώρα μας για το 14ο Ejekt Festival, το Σάββατο 23 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, μετά την τελευταία -sold out- συναυλία του στην Αθήνα, στις 16 Νοεμβρίου 2017 στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο.