Ο «Γάμος του Καλύτερού Μου Φίλου» είναι από εκείνες τις ταινίες που δε χορταίναμε να βλέπουμε από τη συχνότητα του Mega. Από εκείνες που κουβαλούν τη νοσταλγία και την -όποια έστω- αθωότητα των '90s και που έχουν περάσει πια στη σφαίρα των διαχρονικών κομεντί.

Από τα ίδια συναισθήματα ωστόσο, από ό,τι φαίνεται διακατέχονται και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της που ξανασυναντήθηκαν με αφορμή το εξώφυλλο του Entertainment Weekly 23 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας. 

«Σκέφτηκα απλά πως ήταν πραγματικά έξυπνη και αστεία. Αυτή η αίσθηση της σωματικής κωμωδίας. Το να πέφτεις συνέχεια, πάνω σε πράγματα, πάνω στον εαυτό μου, πάνω στον Ντέρμοτ. Η σκηνή που, για μένα έκανε την ταινία τόσο αυθεντική και ειλικρινή ήταν όταν λέω τελικά στον χαρακτήρα του Ντέρμοτ: "Διάλεξε με. Ασε με να σε κάνω ευτυχισμένο." Ηταν τόσο περιεκτική και γλυκιά και σημαντική», αναφέρει η Τζούλια Ρόμπερτς για να εξηγήσει πόσο πολύ αγαπάει αυτήν την ταινία.

Από την πλευρά του ο Ντέρμοτ Μαλρόνι σημείωσε: «Μου άρεσε που ο χαρακτήρας μου ήταν πρωταγωνιστής και πως άρεσε στη Τζούλια Ρόμπερτς. Μου άρεσαν αυτά τα προφανή στοιχεία της ταινίας, αλλά ο ήρωάς μου είχει τη δική του μικρή ιστορία. Ηταν ένας αθλητικός ρεπόρτερ και ήταν ερωτευμένος με τρόπους που ακόμη και σήμερα πολλοί άνθρωποι αμφισβητούν. Δεν θα αντάλλασσα αυτήν την ταινία με τίποτα».

Η Κάμερον Ντίαζ στο μεταξύ αστειεύθηκε ότι στην αρχή είχε δεύτερες σκέψεις για τον ρόλο της: «Στην αρχή είχα σκεφτεί να απορρίψω το ρόλο. Αστειεύομαι φυσικά. Θα δούλευα με αυτούς τους υπέροχους τύπους και την Τζούλια. Ηταν για μένα ένα τεράστιο άνοιγμα.»

Αν κάποιος όμως όντως είχε ένα μικρό «θέμα» με τον ρόλο του, αυτός ήταν ο Ρούπερτ Έβερετ: «Οταν μου το πρότειναν, ο ήρωάς μου είχε μόνο δύο γραμμές στο σενάριο. Σκέφτηκα ότι ήταν μια κίνηση αυτοκτονίας για την καριέρα μου. Ο Π.Τζ. Χόγκαν έκανε μαζί μου τρία τέσσερα δοκιμαστικά και πάντα τον ρωτούσα τι να κάνω. Δεν υπήρχε τίποτα για να κάνω. Και έτσι μπήκα στην ταινία με κακή διάθεση, Δεν έβρισκα νόημα. Αλλά ήταν τελικά μαγική στιγμή, Ηταν μια στιγμή που άλλαξε τελείως την καριέρα μου. Αλλά την τελευταία φορά που το είδα, με έκανε να δακρύσω στη σκέψη του πόσο μαγικά ήταν εκείνο το καλοκαίρι», επεσήμανε ο ηθοποιός στην ίδια συνέντευξη.