Το Goop, το lifestyle σάιτ ομορφιάς και ευεξίας που δημιούργησε προ δεκαετίας η Γκουίνεθ Πάλτροου γίνεται  τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ, 30λεπτων επεισοδίων, στο Netflix. 

Αν και άτιτλο ακόμη, τα 30άλεπτα επεισόδιά του αναμένεται να προβληθούν το ερχόμενο φθινόπωρο και θα φιλοξενούν περιεχόμενο που θα συναποφασίζουν οι νυν συντάκτες της ιστοσελίδας, η αρχισυντάκτρια Ελίζ Λόνεν και φυσικά η Πάλτροου. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε μεταξύ άλλων ειδικούς, γιατρούς, ερευνητές και εκπροσώπους εναλλακτικών θεραπειών να ασχολούνται με θέματα που αφορούν στη σωματική και πνευματική υγεία. Ουσιαστικά πρόκειται δηλαδή για την συνέχεια των επιτυχημένων podcasts των χιλιάδων ακροατών που πλέον θα μεταφερθούν στην υπηρεσία streaming. 

Η Λόνεν ανέφερε σχετικά στο Variety: «Συζητούσαμε για το ζήτημα της πλατφόρμας και το πού βρίσκεται το κοινό μας. Βλέπουν Netflix. Κάποια από τα πιο μεγάλα, στρατηγικής σημασίας θέματα που θέλουμε να εκθέσουμε απαιτούν τηλεοπτικό μπάτζετ. Προφανώς, δεν υπάρχει καλύτερος συνεργάτης.»

Θυμίζουμε ότι το Goop αρχικά στήθηκε ως newsletter της Πάλτροου με ολιστικές συμβουλές -συχνά εντελώς απρόσιτες για τον μέσο πολίτη- που όμως κατάφερε να «χτίσει» το όνομα και την αξία του που σήμερα αγγίζει τα 250 εκατ. δολάρια.