Οι δημιουργοί του «Sharknado» ξαναχτυπούν και το τερματίζουν με το καινούριο franchise τρόμου που έχει τίτλο «Clownado».

Το διεστραμμένο μυαλό του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τοντ Σιτς μάλλον έχει βαλθεί να μας γυρίσει τ' άντερα και έτσι επιστρατεύει μια στρατιά από μοχθηρούς και αιμοσταγείς κλόουν («γατάκι» Πένιγουάιζ), τους αμολάει σαν ανεμοστρόβιλο στο κεφάλι κάτι καημένων ανυποψίαστων και γίνεται σφαγή.

Αίμα, διαμελισμοί εντόσθια, από όλα έχει ο φρικιαστικός μπαξές του Σιτς ο οποίος περιχαρής δηλώνει ότι ήθελε να φτιάξει ένα δαιμονικά καλό, τρομακτικό, σπλάτερ ρόλερ κόστερ, οπότε όσοι έχετε δυνατό στομάχι κοπιάστε για μια... αηδιαστική βόλτα.

Ο σκηνοθέτης χρησιμοποιεί όλα τα μέσα του μακιγιάζ και των ειδικών εφέ της παλιάς σχολής, δίνοντας στην ταινία ατμόσφαιρα κλασικών ταινιών τρόμου που έχουμε αγαπήσει: «Evil Dead», «Dead Alive», «Bad Taste», κ.ά. Φανταστείτε λοιπόν, όπως μας προτρέπει ο Σιτς, ανατριχιαστικούς, υπερφυσικούς κλόουν με ατμόσφαιρα φιλμ νουάρ και ολίγον από το σασπένς των ταινιών του Τζον Κάρπεντερ και έχετε το «Clownado».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, αλλά έως τότε -με δική σας ευθύνη και αμαρτία ουκ έχουμε- αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο σοκαριστικό τρέιλερ το οποίο βρίθει από αηδιαστικές σκηνές φόνου και διαμελισμού. Προσοχή, για κάποιους το βίντεο μπορεί να είναι δυσάρεστο.